Nieuwe mensen leren kennen

JCI staat voor Junior Chamber International. We zijn een internationale non-profit organisatie voor jonge en geëngageerde mensen (tussen 18 en 40 jaar) die zichzelf willen ontwikkelen, internationaal willen samenwerken en graag op hun steentje willen bijdragen aan een duurzame wereld en toekomst.


Eén globale beweging – actief in meer dan 100 landen en meer dan 5000 gemeenschappen – met één gedeelde missie: elkaar empoweren en kansen bieden om zo positieve verandering teweeg te brengen!


Zin om mee de kracht achter verandering te zijn? Word nu lid!

JCI Mechelen

Wij zijn een enthousiaste bende die borrelt van de leuke ideeën. Met een tiental leden proberen we een positieve impact te hebben op onze stad en de wereld.

Tom

Enthousiaste introvert die zich graag inzet voor een hoger doel. Sinds augustus 2021 is Tom voorzitter van JCI Mechelen waar zijn organisatietalent goed van pas komt. Hij leert graag nieuwe mensen kennen, is een fervent reiziger en liefhebber van fotografie! Dankzij JCI leerde hij enorm veel nieuwe dingen bij en die skills zet hij momenteel ook in om een nieuw gezelschapsspel from scratch te creëren!

Laura

Onze waarden

Samenwerken en samen leren

Samenwerken

We brengen geëngageerde, jonge mensen bij elkaar zodat ze van elkaar kunnen leren. Door samen te werken, versterken we elkaar. Learning by doing.

Duurzame verandering realiseren

Duurzame verandering realiseren

Wat ons allemaal bindt, is dat we een positieve impact willen realiseren. Positieve, duurzame en sociale projecten opstarten en zo ons steentje bijdragen.

De kracht van verandering

Creatieve mindset

Creatief en out-of-the-box denken is een belangrijke eigenschap voor de wereld van morgen. Daarom streven we ernaar innovatieve projecten op te zetten en vernieuwing te realiseren.

Vriendschap

Bij JCI kan je ook professioneel netwerken, maar we zijn veel meer dan dat alleen. We leren graag nieuwe mensen leren kennen, ook over de landsgrenzen heen. Waardevolle vriendschappen opbouwen en vooral samen veel plezier beleven!