Groeien en boven jezelf uitstijgen, daar willen we aan bijdragen! Dat doen we door deel te nemen aan verschillende trainingen, projecten en congressen, zowel lokaal als internationaal. Daarenboven organiseren we ook onze eigen projecten! Op die projecten zijn we wel best trots, want die hebben onze leden zelf uitgewerkt van A tot Z.

Benieuwd wat we de voorbije maanden hebben uitgespookt of wat er nog op de planning staat?

Maak kennis met JCI Mechelen tijdens ons intro-event! 🚀 Leer wie we zijn en wat we doen, en geniet van gratis drankjes! 🥂😃 

Ontdek meer over: 

👉 Onze spannende activiteiten 

🌟 De boeiende projecten die we ondernemen 

🌱 Hoe je bij JCI persoonlijk kunt groeien! 💪 

Hier inschrijven!

Voor alle updates voor November: lees hier onze nieuwsbrief

Meer info: hello@jcimechelen.be

Afgelopen activiteiten

22 April 2023: Escape the Quiz

Op 22 april organiseren we een unieke quiz-ervaring! Wij combineren de spanning van een escape game met de uitdaging van een traditionele quiz. Kom samen met je vrienden en beleef een van onze projecten in levenden lijve. Het wordt een onvergetelijke avond vol uitdaging en plezier!

Meer info: https://quiz.jcimechelen.be

netwerken mensen leren kennen5 maart 2022 – Kasteel Tivoli Mechelen
Sapphire Soiree – 45 jaar JCI Mechelen
JCI Mechelen bestaat 45 jaar! En dat saffieren jubileum vieren we graag in stijl met een galabal in Kasteel Tivoli. En jij kan erbij zijn!

🏰 Prachtig kasteel met ruime parking
🥂 Receptie met champagne toren
🍽 Heerlijk 3 gangen dinger
🍷 Dranken inclusief 
🍨 Dessertbuffer in ‘Party Only’-ticket

sapphiresoiree.jcimechelen.be
nieuwe ervaringen November – Belgisch Parlement
Belgian Parliament Experience (sold out)
De Belgian Parliament Experience verbindt jonge geengageerde burgers met politici. Jaycees krijgen dan kans om 3 dagen mee te lopen en denken met politici.
http://www.jci.be/beparex
samen leren
International Games Day
JCI Mechelen gaat meespelen op de International Games Day georganiseerd door JCI Aalst.
https://fb.me/e/2A5BxAfZk
Samenwerken en samen leren 23 Oktober 2021 (10u) – Terneuzen & Gent
Naionale Conventie 2021: Grenzeloos
Voor het eerst in de geschiedenis houden JCI Belgie en JCI Nederland samen hun nationale conventie.
vorming training keynotes inspirerenOpen Vormingsdag
Een dag waar je tal van interessante trainingen en inspirerende keynotes kan volgen.
Dit project gestart door JCI Mechelen wordt ieder jaar door een andere afdeling georganiseert, dit jaar is JCI Leuven aan de beurt.
brainstrom wijnstorm impact 2021
WijnStorm
Samen brainstrommen we over een nieuw project met impact. We kijken welk problemen ons nauw aan het hard liggen en wat we er kunnen aan doen. Om het wat luchtig te houden combineren we de brainstorm met een wijnproeverij.
internationaal netwerk2021 & 2022 – Online (wereldwijd)
JCI Blind Date World Edition
Een digitaal evenement waar JCI afdelingen, over de hele wereld, elkaar konden leren kennen door een informeel gesprek tussen 2 afdelingen ( met 3 tot 6 personen per afdeling). Om het wat spannend te houden wisten de afdelingen op voorhand niet wie ze zouden ontmoeten.

Door de pandemie was het internationale contact tussen JCI leden beperkt tot trainings en congresses. JCI Mechelen wou Jaycees samen brengen om gewoon wat te praten, want wij geloven dat zo de beste banden worden gesmeed.

500 JCI leden uit meer dan 100 lokale afdelingen namen deel. In totaal waren 41 landen vertegenwoordigd met minstens 1 afdeling.
game persVanaf 15 februari 2021 – Online
Digitale Escape Room
Een spannend digitale zoektocht die 3 tot 5 spelers elk van achter hun eigen computer kunnen oplossen. Door samen te werken kon de ontvoering worden opgelost.
Nog steeds te spelen

Deze escape room zorgde ervoor dat mensen op een leuke manier konden kennis maken met de stad Mechelen, enkele Mechelse ondernemers en JCI Mechelen. Tijdens de lock down was het ook een leuke manier om nog eens samen iets met vrienden te doen.

Ongeveer 600 deelnemers speelden de escape room. De snelste groepen (gedurende de eerste maand) wonnen ook een mooie prij. De hoofdprijzen waren: een hotelovernachting is Martins Patershof, een 4 gangenmenu in Centpourcent en een gesigneerd truitje van KV Mechelen .