“Without Limits” is het werkthema van JCI Mechelen waaraan doorheen dit en volgend jaar een reeks activiteiten worden opgehangen in de vorm van challenges. Het centrale thema van deze reeks activiteiten zijn de uniek, boeiende, soms ontroerende verbindingen tussen mensen in onze samenleving. De organisatie ligt in handen van de leden en toekomstige leden die hiermee individuele groeikansen krijgen.

De Mechelse afdeling van het internationale JCI netwerk wil zo een bijdrage leveren tot de bevordering van het samenleven in haar lokale Mechelse gemeenschap. Immers, een steeds diversere samenleving goed organiseren – ondertussen met 138 nationaliteiten – brengt haar eigen specifieke uitdagingen én opportuniteiten mee.

 

JCI Mechelen wil aantonen dat met engagement en participatie, een open geest en een shot gezond idealisme niets onmogelijk is en op tal van maatschappelijke uitdagingen creatieve oplossingen kunnen worden gevonden, kortom om van Mechelen een stad zonder grenzen te maken. Als JCI lid mag je namelijk door projecten te realiseren je ondernemingszin, leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheidsbesef en creativiteit ontwikkelen.

Het project “Without Limits” beoogt 12 challenges neer te zetten die JCI Mechelen met haar omgeving wil aangaan. 12 uitdagingen waarbij de Mechelse Jaycees zich rond één specifiek maatschappelijk relevant onderwerp laten uitdagen, 12 opportuniteiten om samen met de uitdager te laten zien wat met ‘samenwerken’ kan worden bereikt. Elk van deze “12-werken-van-JCI-Mechelen” - gekoppeld aan één van de vier basispijlers van de JCI werking - wordt een publiek evenement in Mechelen, flink uitgesmeerd over alle mogelijke sociale media. De basispijlers van JCI zijn: Internationalisme, Individuele groei, Business en Gemeenschap.

JCI Mechelen nodigt alle nieuwsgierige Mechelaars uit om eens te komen kijken op één of meerdere van de Challenge momenten. Ontdek samen met ons hoeveel fun en energie ontstaat wanneer je samenwerkt aan leuke projecten!

Contact:

 JCI Mechelen vzw
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85, 2800 Mechelen

 hello (@) jcimechelen.be